Stále tady mňoukáme

 Zdravím všechny naše kočkopřátele :-)
Pořád jsme tady - já i moje kočky. Jen tu chuť tady něco natlapkat moc nemáme a jsme spíš tak sami pro sebe. Ale abyste neřekli, že se vám ani neukážeme, mám pro vás nějakou tu fotečku :-)

Samozřejmě, že všem jde nejlépe válení v posteli. To je pohodička, co?



Kuk! Koblížek je v peřině zaražený až po uši :-D



Mimo jiné jsem kočkám pořídila kartonový škrabací pelíšek. Už kdysi ho měli a opět měl úspěch :-)



A tady je naše kočičí dáma, která se na první fotce nezpůsobně otočila zády :-)
Doufáme, že vás pár fotek z kočičí domácnosti alespoň potěšilo.






13 komentářů:

  1. Lili, jsem ráda, že je u tebe v kočičím ráji všechno v pohodě. Všechny hladím a tebe zdravím :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To je dobře Lili,že jsi se ozvala a ukázala nám,jak se kočičkám žije.V tomhle počasí je nejlepší se zachumlat do pelíšku.
    Měj se hezky a hladím čičiny

    OdpovědětVymazat
  3. Kočičáci jsou nejmilejší a nejúžasnější tvorečkové a ten můj, co už tu není více jak tři roky, mi pořád moc chybí. Tak přeji hoodně radosti s chlupáčky.

    OdpovědětVymazat
  4. zdravím tebe i kočičky. Je jim u tebe moc dobře. Přeji hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
  5. Kočičáci jsou roztomilí, jako vždy.
    A jsem ráda, že tu po dlouhé době zase přibil nějaký článek.

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem rád, že se tvým kočkám daří. Těm našim se vede také dobře akorát Miný Kocijánku nám asi někdo postřelil vzduchovkou, už je ale v pořádku. Užívám si nouzový stav, žádnou otevíračku na Vánoce neplánuju. Musím tedy konzumovat mnoho a mnoho ovocných vín a likérů vlastní výroby, které by díky tomu, že je nijak nekonzervuju nepřežily vstup do nového roku. Měj se hezky, kočkám at se daří. Snad už budeme mít příští rok v létě od všech těch nákaz a otravování s tím spojeným klid a bude se dát po letech zase trošku cestovat.:-) Ahoj. ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Naši kočička si hrozně moc oblíbila filtraci pro jezírka kterou máme na zahradě. Udělali jsme si totiž radost a koupili si zahradní jezírko. Manžel teda šíleně nadával když kopal díru, ale teď je rád že se realizace nakonec podařila. I přes to že ho to stáhlo opravdu hodně sil.

    OdpovědětVymazat
  8. Škrabací pelíšek zní dobře, my máme tedy klasické škrabadlo pro kočky a náš mrňous je v něm velmi spokojený. Jinak jasně, postel je oblíbeným útočištěm nás všech :-) Teď čekáme miminko, tak jsem velmi zvědavá, jak se s tím Maxík popasuje, přece jen byl doteď zvyklý na maximální péči. Ale věřím, že si to všechno časem sedne.

    OdpovědětVymazat
  9. Teda máte doma moc pěknou přehlídku kočičáků. :) Ale tak ony jsou prostě lásky, co si budeme povídat. Já mám doma čtyři. Pravidelně navštěvuji chovatelské potřeby a kupuji jim pamlsky. Jen teda teď jeden bude muset asi z domu, protože se mi dva kocouři prostě neshodnou. Takže ten mladší se se smečkou rozloučí. Ale tak trochu jsem to čekala. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Jo tak to máte teda asi podobné problémy jako my tady v ulici. SOused má zase nový kurník pro slepice a my si už s tím ranní buzením od drůbeže opravdu nevíme rady. Zajímalo by mě jestli to má na znepříjemnění života sousedů a nebo na kšeft.

    OdpovědětVymazat
  11. I u nás doma teď zrovna není moc velký klid, což mě pravda už dost mrzí. Chtěla bych vlastně také mít nějaké lepší podmínky na to abych si mohla z nějaké geotextílie udělat třeba jahodníkový záhon. Moc mě baví si pěstovat vlastní věci na zahradě, ale kočky stále překáží.

    OdpovědětVymazat

V Kutné Hoře

 V lednu jsme navštívili město Kutná Hora. Pro mě to byla první návštěva tohoto místa. Dopravili jsme se sem vlakem a když jsme ráno vyjíždě...